Hem | Tjänster | Affiliate Nätverk

Affiliate Nätverk

NetBooster Affiliate är ett fristående affiliate-nätverk och en del av globala NetBooster Group. Som experter på digital marknadsföring vet vi vad som gör en bra webbsida och hur man får den att prestera det resultat ditt varumärke förtjänar. Vi tillhandahåller skräddarsydd, personlig hantering av ditt affiliate-program, teknisk expertis och lösningar som smälter in och kompletterar era erbjudanden – allt uppbackat av noggrant implementerad spårning och förstklassiga analyser.

Våra goda relationer med såväl de största affiliate-nätverken som handplockade självständiga publishers låter oss använda vår köpkraft som hävstång för att ge våra kunder bästa möjliga resultat och pris. Den stora fördelen med affiliate-nätverk är att dessa erbjuder välfungerande tekniska plattformar som kan distribuera hundratals betalningar till en lång rad publishers varje månad från ett och samma ställe. I praktiken blir resultatet en effektiv marknadsföring av ditt företag genom ett nätverk av partners och deras respektive kanaler. De allra flesta företag har dock inte tiden att själva proaktivt hantera och utveckla sina egna affiliate-nätverk – och det är där NetBooster kommer in i bilden.

Vi erbjuder resultatbaserad marknadsföring och lead-generering. Detta betyder att vi i förväg avtalar kostnaden per “konvertering”; ny besökare, registrering för nyhetsbrevet eller helt enkelt ett köp av vara eller tjänst. I en mening? Du betalar endast för resultatet!

 

Relaterade tjänster

E-post Marknadsföring

Att använda e-postmarknadsföring för att stärka relationen med befintliga kunder och för att attrahera nya kunder är en mycket(...)

Realtidsannonsering (RTB) & Mediaköp

Kunden kan välja vilken banner de vill köpa och optimera sina kampanjer med superexakta kriterier – enligt deras mål för(...)

Displaymarknadsföring

Samspelet mellan individuella varumärken och prestandakanaler på nätet är höjdpunkten i digitala reklamkampanjer. Genom att(...)