Hem | Tjänster | Social Mediamarknadsföring

Social Mediamarknadsföring

NetBoosterin PPC-kampanjat tarjoavat:

1,2 miljarder Facebook-användare, 241 aktiva Twitter-användare, 300 miljoner på Google Plus, 277 Linkedin … ger dig många möjligheter att varje dag nå en större publik. Vi kan hjälpa dig få fler fans och följare och självklart kan vi hjälpa dig att omvandla dem till kunder. Vårt exklusiva Social Media ROI arbetssätt kombinerar data från olika sociala nätverk med våra kundens CRM data för att driva bra innehåll till de målgrupper som är mest aktiva och benägna att konvertera.

Sociala medier är inte en ren försäljningskanal. Precis som E-postmarknadsföring hjälper kanalen till med att bygga lojalitet och återaktivera kunder. Tack vare våra sociala ROI produkter har vi möjlighet att göra Facebook, Twitter och Linked-in annonser jämförbara med sök och display annonsering och visa resultat som utmanar den gamla myten om att sociala kanaler inte är lönsamma. Dessutom ger Social marknadsföring en stor mängd data som är nyckeln till en framgångsrik data och CRM-strategi.

Prata med våra sociala mediaexperter om hur man knyter ihop allt i er digitala strategi!

Relaterade tjänster

Sökmotoroptimering (SEO)

I en värld som innehåller uppskattningsvis 30 miljarder webbsidor (antalet växer varje dag), är sökmotoroptimering (SEO) viktigt för att se till att maximalt antal besökare och kunder når din hemsida före dina konkurrenters. Ett starkt, beständigt SEO-arbete kommer att förhöja ditt varumärkes synlighet och generera bra ROI.

Marknadsföring (PPC)

Det händer mycket på webben. Med miljontals sökningar varje sekund är det av största vikt att synas när någon skriver in just din produkt. Våra givande PPC-kampanjer får dig att märkas och levererar tydliga resultat som verkligen är bra för ditt företag.

Affiliatemarknadsföring

Affiliatemarknadsföring är ett av de mest effektiva sätten att förvärva inkomster, försäljning, potentiella kunder och kunder online, till stor del med hjälp av en ren prestationsmodell.