Hem | Våra tjänster

Våra tjänster

Affiliate Nätverk

NetBooster Affiliate är ett fristående affiliate-nätverk och en del av globala NetBooster Group. Som experter på digital marknadsföring vet vi vad som gör en bra webbsida och hur man får den att prestera det resultat ditt varumärke förtjänar. Vi tillhandahåller skräddarsydd, personlig hantering av ditt affiliate-program, teknisk expertis och lösningar som smälter in och kompletterar era erbjudanden – allt uppbackat av noggrant implementerad spårning och förstklassiga analyser.

Läs mer om Affiliate Nätverk

ABS Alarm

How NetBooster Affiliate helped ABS Alarm reach new customers with quality leads.

Affiliatemarknadsföring

Affiliatemarknadsföring är ett av de mest effektiva sätten att förvärva inkomster, försäljning, potentiella kunder och kunder online, till stor del med hjälp av en ren prestationsmodell.

Affiliatemarknadsföring kombinerar flera kanaler som Displayannonser, sök, sociala kanaler, kuponger, e-post RTB m.fl. för att öka kundens framgång. NetBooster har experter på sina specialiserade avdelningar, vilka garanterar korrekthet och en ”högsta nivå” i fråga om skapande, genomförande och förvaltning av affiliatemarknadsföringen. Tack vare vår nära relation med Super (...) Se mer

Europcar

International campaign automation for Europcar's customer life-cycle management.

Analys

Analys ger dig information inför viktiga beslut som ska fattas – du kan inte på ett effektivt sätt förbättra det du inte kan mäta. Vet du vad värdet av varje dialog är för ditt företag? Och ser du ett värde i att en potentiell kund använder flera interaktioner med dig som företag innan ni gör affärer? Analysen kan besvara dessa frågor och mycket mer i realtid, personcentrerat över flera enheter och integrerat med dina kommersiella data samt CRM-data.

Läs mer om Analys

AccorHotels

Boosting traffic and bookings through an integrated, global digital marketing campaign for AccorHotels.

Annonsering via mobiler och surfplattor

Att tänka på sin marknadsföringsstrategi innebär inte längre tänka på kanaler eller enheter, on- eller offline, därför att konsumenterna helt enkelt inte tänker så. Alla våra strategier för digital prestanda och deras utföranden är kompatibla med flera enheter. Vi producerar responsiva webbplatser och e-post, samt integrerade mediakampanjer på sökning och RTB för att följa kundens resa.

ABS Alarm

How NetBooster Affiliate helped ABS Alarm reach new customers with quality leads.

CRM konsultation

Att bygga kundrelationer kan hjälpa till att öka dina intäkter, minska dina kostnader, mäta din prestation och förbättra kundnöjdheten och återköpen.

Som din digitala arkitekter, hjälper vi dig med varje aspekt av din CRM-strategi: från att välja rätt Kampanjhanteringsplattform, till att definiera just din CRM-strategi.  Vi hjälper dig operativt att upprätta en kommunikationsplan och ge råd kring bästa nivån av integration med övriga informationssystem. Våra team kommer att lyssna på dina utmaningar och tillsammans kommer vi att arbeta fram en väl fungerande (...) Se mer

Europcar

International campaign automation for Europcar's customer life-cycle management.

Data Intelliigens och BI

I vårt DNA – Data Intelligence & Analytics team har vi byggt upp en stark set-up kring “Big Data”.

Vi kan hjälpa dig att bygga databaser med flöden från flera olika källor, där datan blivit rensa på dubletter för att kunna ge er beslutsunderlag i realtid. Datan kan innehålla analys på  målinriktat bettende, optimerad marknadsföring och avancerad modellering och simulering av din marknadsituation. Våra data experter, analytiker och ekonomer kommer att fokusera på din affärsutmaning och föreslå den bästa lösningen.

 

AccorHotels

Boosting traffic and bookings through an integrated, global digital marketing campaign for AccorHotels.

Databas Management & CRM plattformsuppsättning

We help you define the best and suitable technical environment to set up in order to manage the data we’ve collected and your marketing campaigns efficiently. We build your system (datawarehouses and datamarts) to get you a unique client view and gather various data sources such as back office, webanalytics, partners, etc. We also integrate various Campaign Management platforms from simple email routing solutions to more complex multichannel tools. Our team will work on each project closely with our CRM consulting team, always keeping in mind your marketing teams’ needs. We help you (...) Se mer

Deutsche Telekom

Fantastic sales growth for Deutsche Telekom since 2007.

Displaymarknadsföring

Samspelet mellan individuella varumärken och prestandakanaler på nätet är höjdpunkten i digitala reklamkampanjer. Genom att bygga den nödvändiga bryggan mellan dessa två kanaler, bidrar Display Media Marketing till att öka varumärkeskapitalet. Våra medieexperter planerar och optimerar dina kampanjer och implementerar alla nödvändiga åtgärder för att säkerställa framgång för varje projekt. Vår service inkluderar medieplanering för premiumplaceringskampanjer, hantering av kampanjer för realtidsannonsering och genomförande av våra partners marknadsföringskampanjer. Du (...) Se mer

Emirates Airlines

Emirates, one of the world’s fastest growing airlines, chose NetBooster to reinvent its digital acquisition strategy.

E-post Marknadsföring

Att använda e-postmarknadsföring för att stärka relationen med befintliga kunder och för att attrahera nya kunder är en mycket bra idé.

Det är ett av de mest effektiva digitala sätten att kirurgiskt rikta  kommunikation till rätt målgrupp vid rätt tidpunkt och med rätt erbjudande. Det ökar dramatiskt sannolikheten till att personen som nås av e-posten, agerar och köper produkten.

E-postmarknadsföring ökar lojalitet och försäljningen på ett mycket kostnadseffektivt sätt och bör därför alltid vara en naturlig del i din digitala strategi.

DEVK

metapeople and DEVK Group are cooperating successfully in the field of Performance Marketing since 2008.

Hemsidor & Apputveckling

Din webbsida är ditt ansikte utåt på Internet. Våra kompetenta och banbrytande tekniker håller koll på den senaste tekniken och de hetaste trenderna och kan skapa webbplatsen du längtat efter. Behöver du ytterligare funktioner? Saknas en widget? Behöver du samla in data? Låt oss ge förslag på ett Facebook-spel! NetBoosters olika specialister, kan med sitt gemensamma kunnande bygga precis det digitala verktyg du behöver.

Estée Lauder Companies

Generating customer engagement for Estée Lauder.

Interaktionsdesign & Grafik formgivning

Internet-användare spenderar mer och mer tid på att leta efter produkter och tjänster, och jämföra dem på nätet. Den upplevelse du erbjuder dem på din webbplats eller applikation är en viktig omvandlingsfaktor. Vi sätter användarna i centrum för att erbjuda dem inte bara den mest effektiva resan, utan också en oförglömlig varumärkesupplevelse.

Argos

Ongoing support and optimization.

Konsultverksamhet

NetBooster står för skapande och hantering av individuella resultatorienterade digitala strategier för kunder i alla skeden av deras digitala resa.

Vi är experter och arkitekter på alla fronter inom business och vägleder våra kunder från A-Ö för att öka deras effektivitet och intäkter, samt reaktivera eller vinna kunder och kunna etablera företag internationellt.

Tack vare våra 19 internationella kontor hjälper vi våra kunder runt hela världen från en lokalt till ett globalt perspektiv. Från att hantera en enda digital kanal till att stödja dem från idén (...) Se mer

Argos

Ongoing support and optimization.

Konsumentbeteenden

Vi hjälper dig att förstå din marknad, förstå konsumenternas motiv, ändra medievanor, dechiffrera nya sociala trender, analysera relationer på sociala medier … dessa är de grundläggande insikter som tillåter oss att göra ditt varumärkesbudskap effektivare.

Deutsche Telekom

Fantastic sales growth for Deutsche Telekom since 2007.

Konverteringsoptimering

Oavsett vilka dina framgångskriterier är på dina digitala plattformar så vill du att din dialog ska vara så värdefulla som möjligt för kunderna, så att de får en positiv erfarenhet av dig och ditt varumärke, så att ditt företag växer.

Med våra CRO-tjänster studerar vi din nuvarande situation och skapar en plan för optimering av din digitala effektivitet. Ibland är det ganska enkelt – en blå pil målad på golvet kan faktiskt leda till fler affärer. Vi har fokuserat på CRO sedan 2005 och använder vårt digitala Space Management framework för att hitta just (...) Se mer

Royal Copenhagen

Royal Copenhagen wanted to get customers involved and discover new products.

Lojalitetsmarknadsföring

För att stärka ditt varumärke och hur detta uppfattas på en konkurrensutsatt marknad, lägger vi tillsammans med er upp en skräddarsydd och personlig CRM-strategi.

Med denna hanterar ni enkelt uppkomna situationer, och kan samtidigt identifiera era mest lojala kunder genom att spåra hur länge de varit hos er, hur ofta de handlar och så vidare – en fantastisk möjlighet att öka er ROI genom skräddarsydda erbjudanden och belöningar. 

Columbia

Taking full advantage of a video campaign

Marknadsanalyser

Som ledande inom införande av segmentering och publika visningar i analys för digitala kampanjer har vi utvecklat en stark förmåga att förstå vilka som faktiskt utgör kärnan i din kundkrets, och hur de påverkas av din marknadsföring. Vi kan hjälpa dig att förstå din konkurrenssituation i digitala media och föreslå olika sätt att lyfta och öka din medverkan och räckvidd.

Columbia

Taking full advantage of a video campaign

Marknadsföring (PPC)

Det händer mycket på webben. Med miljontals sökningar varje sekund är det av största vikt att synas när någon skriver in just din produkt. Våra givande PPC-kampanjer får dig att märkas och levererar tydliga resultat som verkligen är bra för ditt företag.

Läs mer om Marknadsföring (PPC)

Emirates Airlines

Emirates, one of the world’s fastest growing airlines, chose NetBooster to reinvent its digital acquisition strategy.

Realtidsannonsering (RTB) & Mediaköp

Realtidsannonsering (RTB) och Medieköp är en ständigt växande marknadsföringskanal. RTB är en av Displays köpvanor i ett auktionssystem. Det är en verklig revolution på online-marknaden. Antalet tillgängliga premium-webbsidor ökar, liksom kvaliteten på placeringen. Tack vare RTB har vi möjlighet att direkt nå din primära målgrupp på alla enheter, för maximal ROI. Bland de möjliga alternativen kan vi aktivera “retargeting” eller “remarketing”.

Läs mer om Realtidsannonsering (RTB) & Mediaköp

Allianz Global Assistance

Scaling up B2C webmarketing at an international level.

Risk Management

Alla projekt behöver en viss grad av riskmedvetenhet – det finns alltid något som kan gå fel, oavsett hur liten projektet är.

Riskhantering är en process där man planerar hur teamet  kommer att hantera eventuella riskprojekt. I riskhantering ingår det att identifiera risker(riskbedömning), och besluta hur man ska bemöta dessa. Riskanalysen kan innefatta hur man kan undvika risker, mildra dem, eller bara ignorera riskerna om de inte är betydande eller om de är ytterst osannolika.

Projekten är alltid en balans mellan en myriad av kompromisser, och (...) Se mer

AccorHotels

Boosting traffic and bookings through an integrated, global digital marketing campaign for AccorHotels.

Social Mediamarknadsföring

På NetBooster blandar vi många års erfarenhet inom digital marknadsföring med den senaste inom social media för att kunna leverera en strategi som ger resultat.

Läs mer om Social Mediamarknadsföring

Allianz Global Assistance

Scaling up B2C webmarketing at an international level.

Sökmarknadsföring (PPC & SEO)

Sökmarknadsföring är den process i vilken du marknadsför din webbplats för att få mer trafik och synas bättre genom såväl betalda (SEM) som obetalda (SEO) strategier.  Det är basen i all onlinestrategi.

SEM (Search Enginge Marketing) är en tungt vägande kanal för ökade intäkter. Välriktad sökordsannonsering gör det möjligt för dig att sammanföra människor med den information de söker och samtidigt styra in den som surfar runt planlöst till din sida på ett kostnadseffektivt sätt medan du fokuserar på den slutgiltiga omvandlingen.

NetBooster styr (...) Se mer

ibis Hotels

Generating brand awareness through social media for ibis Hotels.

Sökmotoroptimering (SEO)

I en värld som innehåller uppskattningsvis 30 miljarder webbsidor (antalet växer varje dag), är sökmotoroptimering (SEO) viktigt för att se till att maximalt antal besökare och kunder når din hemsida före dina konkurrenters. Ett starkt, beständigt SEO-arbete kommer att förhöja ditt varumärkes synlighet och generera bra ROI.

Läs mer om Sökmotoroptimering (SEO)

Office Depot

41% increase in international online sales for Office Depot.

Special Operations

I en digital värld full av reklam, har tillväxt blivit en riktig utmaning. Våra specialister kan tala om för dig hur du ska maximera ditt budskap. Vi sätter relationen med dina kunder i centrum för din strategi, med kreativa, och engagerande kampanjer för att erbjuda ditt varumärke den bästa synligheten. Tänka utanför boxen är vårt motto.

Thorntons Christmas Hero

Thorntons is a UK chocolate company established in 1911.

Strategisk inbound marknadsföring

Vi skapar och utvecklar de kontakter som verkligen fungerar för er.

På NetBooster har vi beprövade strategier för att skapa resultat genom kombinationen Strategisk Inbound Marketing och vinnande offsite-kampanjer. Detta innebär att vi ökar din sajts synlighet och direkttrafik, samtidigt som dess relevans hos de stora sökmotorerna förstärks.

Som ett av Europas främsta digitala team inom räckvidd & synlighet, och med mångspråkig expertis, matchar vi alltid kvantitet med kvalitet. Vi ser till att din sida visas i rätt sammanhang – (...) Se mer

DEVK

metapeople and DEVK Group are cooperating successfully in the field of Performance Marketing since 2008.

Utbildning

Vi har specialister som kan utbilda dig och dina kollegor kring de senaste inom digital marknadsföring. Med starka partnerskap med ledande leverantörer inom teknikområdet har vi möjlighet att hjälpa dig i ett tidigt skede. Vi vill berätta hur du kan optimera dina digitala strategier på det mest effektiva och lönsamma sättet.

Våra kundsamarbeten börjar nästan alltid med en workshop där vi skaffar oss en djupare förståelse för din verksamhet, dina ambitioner och affärsmål innan vi påbörjar uppbyggnaden av en digital strategi. Om du så önskar kan vi leverera en (...) Se mer

Thorntons Christmas Hero

Thorntons is a UK chocolate company established in 1911.

Videoproduktion

Vi gillar roliga historier och bra innehåll, men mest av allt gillar vi när vårt innehåll syns i det offentliga rummet. Vi tycker att video är en av de mest effektiva kommunikationsverktyg man kan jobba med. Vårt 40 man stora  team av kreativa kollegor i hela Europa kan producera allt från enkla rörliga presentationer till det mest ambitiösa varumärkesprogram man kan tänka sig.

Europcar

International campaign automation for Europcar's customer life-cycle management.