Hem | Tjänster | NetBooster – Analystjänster och konsultation

NetBooster – Analystjänster och konsultation

Analys

Analys ger dig information inför viktiga beslut som ska fattas – du kan inte på ett effektivt sätt förbättra det du inte kan mäta. Vet du vad värdet av varje dialog är för ditt företag? Och ser du ett värde i att en potentiell kund använder flera interaktioner med dig som företag innan ni gör affärer? Analysen kan besvara dessa frågor och mycket mer i realtid, personcentrerat över flera enheter och integrerat med dina kommersiella data samt CRM-data.

Analyskonsultation

NetBooster stoltserar med en fin historik och med ett brett urval av analysverktyg. Som lanseringspartner av Google Analytics Authorised konultprogram för godkända konsulter, är NetBooster nu en av Google Analytics Premiums första auktoriserade återförsäljare, som också arbetar med andra verktyg såsom Visual Website Optimizer.

Vi hjälper till med allt från avancerade lösningar inom offline-spårning och demografiska rapporter till hälsokontroller av själva implementeringen av installationen. Vi hjälper även till med att övervaka besökarnas beteende, kartlägger framgångsfaktorer i kampanjer och ser till att din webbplats fungerar, och tar in våra världsledande experter för att erbjuda dig information som hjälper dig i din strävan efter att bli bäst. Det betyder att vi producerar rapporter som du ser fram emot att se; som ger relevant information och gör en verklig skillnad för din vinst.

Via Google Analytics mäter vi:

Implementering av analysverktyg

För att optimera resultatet av en kampanj kan man samla och analysera alla delar av de mätningar som gjorts så som sökord, annonstexter, sökmotorer, användaraktiviteter eller kostnad per klick.

Google Analytics support garanterar att varje händelse har en hemsida som är tekniskt mätbar, och vi ser också till att verktygsinställningarna tillåter enkla övervakningsindikatorer.

Google Analytics utbildning kommer att utbilda personalen i analys och Google Analytics verktyg för att uppnå full förståelse. All utbildning är anpassad och utformad efter dina specifika behov.

 

Relaterade tjänster

Sökmotoroptimering (SEO)

I en värld som innehåller uppskattningsvis 30 miljarder webbsidor (antalet växer varje dag), är sökmotoroptimering (SEO) viktigt för att se till att maximalt antal besökare och kunder når din hemsida före dina konkurrenters. Ett starkt, beständigt SEO-arbete kommer att förhöja ditt varumärkes synlighet och generera bra ROI.

Marknadsföring (PPC)

Det händer mycket på webben. Med miljontals sökningar varje sekund är det av största vikt att synas när någon skriver in just din produkt. Våra givande PPC-kampanjer får dig att märkas och levererar tydliga resultat som verkligen är bra för ditt företag.

Affiliatemarknadsföring

Affiliatemarknadsföring är ett av de mest effektiva sätten att förvärva inkomster, försäljning, potentiella kunder och kunder online, till stor del med hjälp av en ren prestationsmodell.